Albelli ervaringen en beoordelingen

Huidige beoordeling:

21 votes, average: 3,52 out of 521 votes, average: 3,52 out of 521 votes, average: 3,52 out of 521 votes, average: 3,52 out of 521 votes, average: 3,52 out of 5

Albelli staat bekend om haar fotoboeken, maar levert ook kaarten, agenda’s en canvas. Daarnaast is het bedrijf sinds kort begonnen met foto’s op plexiglas. Lees hier meer over een vergelijk van plexiglas aanbieders.

Klik hier om direct naar de website te gaan. En de laatst aanbiedingen te zien.

Beoordeel Albelli hieronder en laat een reactie achter of lees andere reacties.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

31 comments to Albelli ervaringen en beoordelingen

 • Fem

  Hoewel ik eerlijk moet bekennen dat ik niet echt beschik over vergelijkingsmateriaal, is dat in het geval van Albelli ook helemaal niet relevant: ik wil en hoef geen andere leverancier voor mijn fotoboeken, want ik vind ze gewoon geweldig. Snel, mooi afgewerkt, meer dan plenty leuke mogelijkheden om je creatief helemaal uit te leven, een klantenservice die ook echt iets voor je doet, bestellingen netjes en degelijk verpakt zodat alles keurig bij je wordt afgeleverd, wat kan ik verder nog melden om andere mensen te overtuigen van Albelli?

 • Pauline

  Als alles goed gaat is het makkelijk om tevreden te zijn, maar een bedrijf is voor mij pas goed, als zo goed probleemoplossend bezig zijn. Ik werk al jaren met albelli, ook zakelijk en ze zijn zeer correct, makkelijk bereikbaar, en lossen alles voor je op, zelfs als het je eigen schuld is !!! De boeken zijn ook echt mooi en zelfs naar het buitenland te verzenden,
  In ieder opzicht TOP !!!!!

 • Martin

  Ik ben verbaasd te lezen dat er mensen slechte ervaringen hebben bij albelli. Ik heb al vele fotoalbums besteld en allen kwalitatief erg mooi. Mooi dik papier, mooie kleuren en zeer verzorgd afgewerkt. Wat ik haast nog belangrijker vindt is de sublieme afhandeling van eventuele klachten. Het woord klacht is eigenlijk te groot, maar bij 2 bestellingen was iets niet naar mijn zin (een ander had het wellicht niet eens opgemerkt) Binnen een dag werd ik teruggemaild, later ook gebeld, en kreeg een telefoonnummer waarop we contact konden houden. De boeken werden herdrukt, bij één was het probleem ook opgelost, bij een ander helaas niet. Waar het aan ligt weet ik niet (Albelli wellicht ook niet), maar zoals gezegd deed dit schoonheidsfoutje niet zoveel af aan de algehele indruk dat ik daardoor ontevreden met het boek was. De coulante afhandeling waarbij ik mijn bestelling met alles erop en eraan opnieuw gratis kon plaatsen en daarbij de oude boeken mocht houden maakt het schoonheidsfoutje meer dan goed en is qua afhandelen van klachten meer dan goed te noemen. Niet de goedkoopste, maar wat mij betreft in alle opzichten de beste! (en ik heb ook anderen geprobeerd:>) )

 • Nicolai

  Albelli is heel gebruiksvriendelijk en heeft enorm veel mogelijkheden. De albums zijn prachtig, maar soms zijn de kleuren aan de donkere kant. Service is top. Bij problemen wordt direct een herdruk gemaakt.

 • mentsh

  Erg tevreden!
  Met die kortingsbon was het bijna niks betalen!
  Met al die sjablonen en achtergronden is mijn fotoboek veel mooier dan ik verwacht.
  ALBELLI-team,mijn grootste D A N K U ! ! !

 • Dirkje

  Prima service van Albelli! Ik had een actie-bon gekocht, van All you can eat, en kreeg toen een beknelde zenuw, waardoor ik niet meer op de computer kon werken, en niet op tijd voor de bon zou verlopen mijn boek af kon maken. Bij hoge uitzondering kreeg ik een nieuwe code, zodat ik langer tijd kreeg om mijn foto-album af te maken. Geweldig.
  En het boek is heel mooi geworden. Bedankt Albelli!

 • Lady

  slechte ervaring met albelli, ze zijn helemaal niet probleem oplossend!
  na 1,5 week wachten bleek onze bestelling kwijt te zijn.
  wij hebben een klacht ingediend en kregen iedere keer van een andere medewerker antwoord.
  uit eindelijk hebben we pas na 2,5 week onze bestelling binnen gehad.
  zonder een tegemoetkoming!

 • ♠ Lisette (@LisetteOpTexel)

  Mac-users: Aanrader! Albelli geeft gratis te downloaden software en een album maken was nog nooit zo leuk, makkelijk, snel en je kunt vele templates en extra’s downloaden tijdens het opmaken van je project.

  Geweldig!

 • Brigitte

  Na vele boeken blijf ik de grootste fan van albelli. Alles van à tot z goed geregeld en mooi afgeleverd Doe ook de gratis online cursus om een nog mooier boek te kunnen maken. Klantenservice verdiend de warme douche van kassa. Als tegemoetkoming bij een miniem foutje kreeg ik een bon en hulp zodat het bij mijn nw boek niet meer kan gebeuren gewoon een TOP bedrijf. Ik raad iedereen albelli aan.

 • Marie

  ik heb net mijn eerste plexi afdruk ontvangen bij
  albelli! Super! zeer verzorgde levering beschermfolie aan de voorkant de hoeken extra beschermd en alles dan nog eens in een dikke kartonnen verpakking. de afdruk is ook zeer mooi en heeft een zeer praktisch ophangsysteem aan de achterkant!
  net zoals de albums weer een mooi produkt van Albelli!
  een probleempje met mijn online te bekijke albums werd ook onmiddelijk opgelost.

 • Astrid

  Ik heb 2 albums besteld bij Albelli.
  Ben zeer te spreken over de kwaliteit v/d albums.
  Ik heb wel de albums op glans-papier laten afdrukken.
  Ook het maken van de albums ging gemakkelijk.
  En je hoeft geen software te installeren.
  Echt een aanrader!

 • Nanda Bischoff

  In eerste instantie klacht over de kwaliteit, maar kreeg direct een nieuw album toegestuurd. Deze kwaliteit is zoals ik gewend was van Albelli. Kortom: perfecte afhandeling van een klacht, wat alles meer dan goed maakt. Ik blijf bij Albelli!!!

 • Hans Van Acker

  ik ben zeer tevreden over het fotoboek dat ik besteld heb. ook de service (gratis 2e boek gekregen omdat tijdens de verzending een deuk in het boek was gekomen) vind ik uitstekend.

 • Elly

  Met bon voor de allerdikste fotoalbum (120 pag.)heb ik een mooie fotoalbum gemaakt.Bij de aflevering zag ik dat het kader van de voorkant verschoven was .Was niet mooi.De klantenservice gemaild.Na een foto van de voorkant te hebben opgestuurd,kreeg ik bericht dat ik een nieuw album kreeg en de oude mocht houden.Van mij krijgen ze de “warme douche” !
  Foutjes kunnen gebeuren , volgende keer weer een Albelli album.

 • corine

  Geweldig mooie boeken. Een fotoboekprogramma met zeer veel leuke mogelijkheden wat regelmatig aangevuld wordt. Een erg goeie service! Kreeg zelfs uitstel voor een actiecode die tot een bepaalde datum liep omdat mijn laptop stuk was. TIP: maak altijd een back up als je met een album bezig bent! Albelli kan ik gewoonweg iedereen aanraden!

 • Loek

  Makkelijk te bewerken programma met veel tips en hulp ( maak er gebruik van voor een nóg beter reslutaat !). Prima service en vlotte levering.

 • sylvia

  Ik ben altijd al tevreden geweest over de software en albums van Albelli.

  Recent heb ik Windows 8 geïnstalleerd op mij pc. Deze hield het doorsturen van het album tegen voor bestelling.

  Na een mail naar de klantendienst hebben ze heel wat inzet, geduld en speurwerk verricht om mijn probleem te verhelpen.
  Dit is gelukt en heb een mooi album in de bus gehad deze week.

  Chapeau voor de uitstekende service !

 • Ben al jaren vaste klant bij Albelli en ben zeer tevreden. Mooie kwaliteit en ik kan ze altijd via de telefoon makkelijk bereiken voor vragen. OOk fijn dat er vaak kortingen en akties zijn in vakantie periodes bijvoorbeeld. Laatst kreeg ik een tegoedbon van 40 euro omdat ik zo vaak boeken bestel! Er zijn zoveel dingen mogelijk in de fotoboeken dat ik steeds weer nieuwe dingen ontdek. Kortom ben heel blij met Albelli.

 • Arnold Demeyere

  Goeie kwaliteit en vlugge service

 • Wies

  Deze week mijn eerste fotoboek ontvangen. Ben helemaal tevreden over de kwaliteit, de uitvoering en de kleuren zijn helemaal super. Aangezien ik een aantal panoramafoto’s wilde gebruiken, is de optie platliggende pagina’s een uitkomst. Een leuke “bonus” is het online delen van het album. Al heb ik geen vergelijkingsmateriaal, ook de volgende keer weer Albelli.

 • Hans

  Bedankje voor de geweldige service!

  Het album was mooi maar helaas stond de streepjescode achterop het boek precies door enkele namen van kinderen die dit album cadeau zouden krijgen als herinnering aan hun overleden moeder. Op het voorbeeld was dat duidelijk niet het geval en stonden de namen wel goed afgedrukt. Maar Albelli deed daar niet moeilijk over en wij mochten de bestelling kosteloos opnieuw plaatsen. Daarvoor onze hartelijke dank. Het album is gisteren aangekomen en het zag er geweldig uit, ook de namen op de achterkant waren nu goed te lezen!

  M.vr.gr.
  Hans

 • Harma

  Wat is erg nog over voor mij om complimenten uit tedelen ………
  ( na….. het lezen van zeer vele ervaringen bij Albelli )
  Om ze te laten weten dat ik zééééer tevreden ben over de twee fotoboeken die ik van Albelli heb mogen ontvangen.
  Geweldig mooi zijn ze geworden…De foto’s zijn heel scherp en zeer duidelijk
  Ik ben sprakeloos van dankbaarheid.
  Albelli…. Hartelijk dank
  met vriendelijke groet
  Harma

 • Nienke

  De levertijd waar ze mee adverteren klopt niet! Inmiddels zijn we 5 werkdagen verder en heb ik mijn fotoboek nog niet. Als je belt krijg je zonder excusses te horen dat er een kleine vertraging is, onbekend wanneer hij verstuurd gaat worden.

 • Ina

  Bij de plexiglas afbeelding was het ophangsysteem na een tijdje afgebroken.
  Wij hebben een nieuwe ontvangen met een heel goed ophangsysteem.
  Afhandeling was voorbeeldig!

 • Gerda

  Albelli is heel gebruiksvriendelijk en heeft enorm veel mogelijkheden. De albums zijn prachtig, evenals de kwaliteit papier. De service is top. Bij problemen wordt direct een herdruk gemaakt.

 • Marie Raedschelders

  na jaren nog steeds zeer tevreden over mijn albums! software evolueert voortdurend wat je meer mogelijkheden geeft. service niet over te klagen en de plexi afdrukken zijn super! vooral het ophang systeem zeer praktisch!

 • Maarten

  Groot formaat plexiglasfoto besteld (100 x 70 cm).
  Bij de aflevering bleek een beschadiging aan de rand van het glas te zitten.
  Na melding daarvan aan Albelli werd zonder problemen een nieuwe toegezegd.
  Deze service vind ik zeer coulant. Een foutje kan tenslotte altijd gebeuren !

 • Kristel

  Ik ben 100% tevreden over Albelli!
  De fotoboeken zijn mooi, het fotoboek biedt tal van mogelijkheden en er komen steeds nieuwe dingen bij!
  Ook de service is geweldig bij Albelli! Binnen de dag antwoord en een zeer correcte omgang met klanten!
  Ik kijk nog niet naar andere programma’s en raad iedereen Albelli aan!

 • Catharina

  Inmiddels heb ik 6 fotoboeken gemaakt met Albelli. Ik ben hier heel tevreden over, gemakkelijke software, snelle levering en mooie uitvoering. Het meest tevreden ben ik over de klantvriendelijkheid van de klantenservice. Prettig telefooncontact, vragen meteen goed beantwoord en in een geval het door mij te veel betaalde geld binnen enkele dagen teruggestort op mijn bankrekening. Grote klasse. Alleen al hierom blijf ik Albelli fan.

 • Caroline

  Ik heb in totaal al vijf album besteld via Albelli. De grootste digibeet zou met dit programma overweg moeten kunnen. Het is heel eenvoudig te maken, makkelijk tussentijds op te slaan en je kan heel veel foto’s uploaden zodat je ruim keuze hebt. Het resultaat is prachtig en de levering netjes binnen de tijd. Mocht je een vraag hebben dan helpt de klantenservice je op een snelle, correcte en zeer klantvriendelijke manier.

 • Mia

  ik heb recent een plexifoto besteld van 70×50 cm. Vlekkeloze ontvangst, en prachtfoto ! Telkens als ik ernaar kijk, ben ik happy. Mijn volgende album volgend jaar wordt er ongetwijfeld weer één van Albelli…

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>