Fotofusie ervaringen en beoordeling

 

Fotofusie.nl is online-specialist in het maken van fotomozaïeken (foto, opgebouwd uit honderden eigen kleine foto’s) en afdrukken op canvas (linnen) doek. Daarnaast kunnen ook andere producten zoals fotostickers, tuindoeken en meerluiken worden besteld. FotoFusie.nl verwerkt foto’s tot een persoonlijk kunstwerk.

Alle producten kunnen eenvoudig en snel via de site worden besteld. Klik hier om direct naar de website te gaan.

Beoordeel fotofusie hieronder en laat een reactie achter of lees andere reacties.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

2 comments to Fotofusie ervaringen en beoordeling

  • Marko van der Smitte

    Fotofusie heeft onze verwachtingen overtroffen; het resultaat is prima, service een 10 en prijs-kwaliteit verhouding dan ook zeer goed in vergelijking met eerder gebruikte bedrijven. Details worden goed opgevolgd en met kundig advies doorgenomen. Snelheid van levering was ook zeer belangrijk en ook daarin helemaal geslaagd.
    Niet alleen particulier maar ook zakelijk oplossingen op maat, dat is waarom ik iedereen in mijn omgeving Fotofusie van harte aanraadt!
    Veel succes ermee en bedankt voor de tot nu toe geleverde producten variërend van grote fotomozaiken voor Sinterklaas en kerstcadeaus als levensgroot echtpaar voor hun bruiloft en foto’s op Canvas voor bij ons thuis.

  • Douwe Fokkema

    Fotoop canvas afgedrukt bij Fotofusie. Flets en wijnig contrastrijk resultaat. Onvoldoende kleurnuanceringen. Weggooien en elders overdoen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>