Woonmodetrends 2011/2012

Kerstdecoratie en woonmodetrends 2011/2012

Kersttrends komen voort uit de woonmodetrends.  Wil je de Kerstdagen met trendy kerstdecoratie voor de dag komen?
Heb je het interieur een metamorfose gegeven, en wil je weten wat de bijpassende Kersttrend is?
1. Tender Textiles

Kiezel- en zandtinten met accenten in bloedrood,
grapefruitoranje en mosgroen maken Tender Textiles tot een woonsfeer met een
warme, natuurlijke en tikje landelijke uitstraling.
Belangrijke materialen
zijn onbewerkt of afvalhout en veel verschillende stoffen: wol, vilt, linnen en
meer. Het liefst met een opvallende textuur en mix van structuren; van fijn
harig imitatiebont tot grove wollen breisels.

Foto van de maand: Tulpen op canvas

De foto van de maand is de onderstaande foto. Het origineel is genomen met een macro lens en is in perspectief genomen. Vervolgens is dit omgezet naar zwart wit. De ene tulp is geselecteerd en ingekleurd met een licht oranje tint.

Automatische concepten

Met een Vereniging van Eigenaren kan je vaak voor je interieur leuke kortingen krijgen. Veel bedrijven werken graag samen als er meerdere bewoners of huiseigenaren interesse hebben in hun producten.

Zo geeft de online galerie voor moderne canvas doeken Kunstdeco aan dat ze kortingen tot wel 20% aan kunnen bieden voor verenigingen van eigenaars. Dit kan natuurlijk ook met andere groepen die samen kopen of bijvoorbeeld bedrijven.

Ook voor andere interieur artikelen kun je vaak hoge kortingen bedingen op bijvoorbeeld vloeren, gordijnen, elektronica, witgoed etc. Vooral voor nieuwbouwwoningen is dit interessant.

 

Interieur, inrichting en wanddecoratie voor bedrijven, kantoor, restaurants etc.

De inrichting van een bedrijfsmatige ruimte beïnvloedt de sfeer van die ruimte sterk. Het gebruik van kleuren, materialen, thema’s en opstellingen kunnen een groot verschil maken. Met een relatief laag budget kun je je bedrijf, restaurant, kantoor, kantine, bureau al snel vernieuwen. In dit artikel laten we een aantal voorbeelden van wanddecoratie zien die worden toegepast door interieur inrichter kunstdeco.nl.

Gepersonaliseerd. Met een gepersonaliseerd doek kun je bijvoorbeeld de kernwaarden van het bedrijf weergeven of belangrijke medewerkers of klanten.

Vrolijk, kleurrijk

Modern, abstract

 

Canvascentraal.nl gebruikersonderzoek

Maak kans op een gratis QR code op Canvas met je eigen tekst

Maak kans op je eigen tekst als QR code op canvas gedrukt. Deze actie is mogelijk gemaakt door canvascentraal.nl en ism kunstdeco.nl.

Bij 1200 volgers of 280 likes geven we het canvas doek weg! (Het eerste doek is reeds verloot bij het behalen van de 400 twitter volgers!)

Hoe doe je mee?

1. Volg @canvascentraal op twitter en RT het volgende bericht met onderstaande button: Ik maak nu kans op een QR Code op Canvas Doek via @canvascentraal RT om kans te maken!

2. Like canvascentraal.nl op Facebook!

 

We nemen contact op via twitter of facebook.

Waarop letten bij aanschaf digitale camera? 10 Tips kopen digitale fotocamera

Waarop moet je letten als je een digitale camera wilt kopen?

  1. Het begint allemaal met het doel van de camera. Zorg ervoor dat je weet waarvoor je de camera gaat gebruiken; Allround, Professioneel, Creatief, Portretten, Sport.

 2. Weet wat je wilt uitgeven aan een camera inclusief extra lenzen, geheugenkaarten, tassen, beschermings producten, filters etc.  Rechts zie je de 5 populairste camera winkels.

3. Afhankelijk van het doel bepaal je vervolgens wat de camera allemaal moet kunnen.

4. Merk/format. Compactcamera’s hebben meerdere formaten foto’s. Dit kan zijn 4:3, 3:2, 16:9 enz. Dit heeft ook te maken met het output formaat. Op welk formaat wil je gaan printen.

Spiegelreflexcamera’s zijn in twee groepen in te delen, namelijk aps-c en Four Thirds.

Aps-c  maakt gebruik van het formaat 3:2. Canon en Nikon gebruiken dit formaat.

Four Thirds is het formaat 4:3 zoals de naam zegt. Dit is een volledig digitaal ontwikkeld systeem. Olympus, Panasonic, Leica en Fujifilm maken hier gebruik van. De keuze van het systeem beïnvloedt ook de keuze voor de lenzen later.

Micro Four Thirds Dit is een systeem dat geen gebruik maakt van een spiegelsysteem, maar wel van dezelfde grootte chip van Four Thirds. Het grote voordeel hiervan is dat de camera en de lenzen kleiner zijn, bijna op compactformaat. In dit formaat heb je het voordeel van een goede kwaliteit op compact formaat en met verwisselbare lenzen. De camera’s ontwikkelen zicht snel. Panasonic en Olympus hebben het ontwikkeld en steeds meer fabrikanten sluiten zich aan.

5. Compactcamera, Spiegelreflex of Camera met verwisselbare lenzen ? Een compactcamera is een camera met een vaste lens en vaak een kleine chip. Dit heeft als voordeel veel zoombereik, laag gewicht en als nadeel vaak mindere beeldkwaliteit.

De Spiegelreflex en Camera met verwisselbare lenzen hebben beide verwisselbare lenzen wat zorgt voor veel meer flexibiliteit, maar ook vaak meer gewicht, grotere camera’s. Deze categoriëen hebben vaak wel meer instelmogelijkheden, betere beeldkwaliteit en grotere chips.

Het voordeel van een camera met verwisselbare lenzen boven een spiegelereflex is dat deze kleiner is, maar dezelfde grootte chip heeft. De beeldkwaliteit van zo een camera (als de olympus pen) is gelijk aan die van een spiegelreflexcamera maar de camera is een stuk kleiner.

6. Grootte chip. De grootte van de beeldchip is van belang voor een goede weergave van de camerabeelden. Een grotere chip en nog beter, grotere pixels heeft minder last van ruis en een beter oplossend vermogen. Dit leidt tot een beter beeldkwaliteit. Dit is een veel belangrijkere factor dan het aantal megapixels, omdat niet het aantal, maar het aantal relatief ten opzichte van de chip de kwaliteit bepalen.

7. Lenzen. Lenzen zijn er in standaard ranges tot geavanceerde ranges van eigen merken, maar ook van derden. Let op waar je het voor nodig hebt. Een macro lens kan bijvoorbeeld ook dienen als zoom lens voor sportfotografie.

8. Megapixels. Megapixels zijn vrij onbetekenend tegenwoordig, omdat elke camera genoeg heeft en het totaal geen garantie voor een betere beeldkwaliteit is. Meer megapixels op dezelfde chip leidt vaak tot minder goede beeldkwaliteit doordat er meer ruis optreedt bijvoorbeeld.

9. Grootte. De grootte van de camera is een belangrijke factor. Bij sommige sportevenementen mag je geen grote camera meenemen. Wil je de camera op vakantie meenemen is het ook handig om hierover na te denken. Bedenk dus waarvoor je hem gaat gebruiken.

10. Instellingen. Wat voor instellingen heeft de camera? Heb je ze allemaal nodig is de vraag, maar belangrijker is: Welke heb je nodig? Niet alle camera’s hebben de mogelijkheid om bijvoorbeeld ISO waarden, Diafragma, Sluitertijd en beeldkwaliteit handmatig in te stellen.

Dit was een snelgids. Voor vragen en suggesties laat hieronder je reactie achter.

Kunst en inspiratie

Op deze plaats laten we ter inspiratie doeken zien van onze partner Kunstdeco.nl de site voor betaalbare moderne canvas doeken. Door op de foto te klikken ga je direct naar de website.