Woonmodetrends 2011/2012

Kerstdecoratie en woonmodetrends 2011/2012

Kersttrends komen voort uit de woonmodetrends.  Wil je de Kerstdagen met trendy kerstdecoratie voor de dag komen?
Heb je het interieur een metamorfose gegeven, en wil je weten wat de bijpassende Kersttrend is?
1. Tender Textiles

Kiezel- en zandtinten met accenten in bloedrood,
grapefruitoranje en mosgroen maken Tender Textiles tot een woonsfeer met een
warme, natuurlijke en tikje landelijke uitstraling.
Belangrijke materialen
zijn onbewerkt of afvalhout en veel verschillende stoffen: wol, vilt, linnen en
meer. Het liefst met een opvallende textuur en mix van structuren; van fijn
harig imitatiebont tot grove wollen breisels.

Foto van de maand: Tulpen op canvas

De foto van de maand is de onderstaande foto. Het origineel is genomen met een macro lens en is in perspectief genomen. Vervolgens is dit omgezet naar zwart wit. De ene tulp is geselecteerd en ingekleurd met een licht oranje tint.

Interieur, inrichting en wanddecoratie voor bedrijven, kantoor, restaurants etc.

De inrichting van een bedrijfsmatige ruimte beïnvloedt de sfeer van die ruimte sterk. Het gebruik van kleuren, materialen, thema’s en opstellingen kunnen een groot verschil maken. Met een relatief laag budget kun je je bedrijf, restaurant, kantoor, kantine, bureau al snel vernieuwen. In dit artikel laten we een aantal voorbeelden van wanddecoratie zien die worden toegepast door interieur inrichter kunstdeco.nl.

Gepersonaliseerd. Met een gepersonaliseerd doek kun je bijvoorbeeld de kernwaarden van het bedrijf weergeven of belangrijke medewerkers of klanten.

Vrolijk, kleurrijk

Modern, abstract

 

Woonboek

Woonboek “Jouw woonstijl”

 

Yes, mijn boek is gepubliceerd!
Na veel uren van zwoegen achter mijn laptop, de nodige onderbrekingen en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via mijnbestseller.nl en daar is het onder andere ook te koop. Op de Voorjaarsbeurs Eigen Huis (Ver)bouwen + Inrichten te Utrecht heb ik mijn boek gepresenteerd, leuke reacties ontvangen, en gelijk een groot aantal verkocht.

Schilderijen robs grote tuinverbouwing

In robs grote tuinverbouwing zie je regelmatig schilderijen langskomen. Moderne canvas doeken zoals deze zijn onder andere te bestellen via de website van kunstdeco.nl of canvaskopen.com

De doeken zijn allemaal van hoge kwaliteit en zijn goed af te nemen en schoon te maken. Ze worden geleverd inclusief ophangsystemen.

Interieur trends en woon mode 2012

Onderstaande inspiratie over de trends van 2012 is van Wilma Korrel naar aanleiding van haar bezoek aan de beurs Woonmodecity te Maarssen en de Stylistendag van HTC in Nieuwegein.- Hou je van pastelkleuren? Ze zijn in 2012 in al hun zoetigheid aanwezig in het design-interieur van Pretty Pastel.

– Hou je van een geborgen woonomgeving? In 2012 dompelen we ons Tender Textiles huis onder in de warmte van wollige textiel.

– Hou je van luxe en glamour? De verfijning en elegantie van de jaren vijtig zijn van grote invloed op de interieurtrend van 2012 Fabulous Fifties.

– Hou je als westerling van het verre oosten? In de woonmodetrend Oost & West kun je met Chinese en Japanse accessoires een oosterse sfeer in je interieur van 2012 brengen.

– Hou je van licht en luchtig klassiek? Het nieuwe klassiek van trend Rust & Romantiek is de elegantie van een herenhuis aan de kust.

Hieronder zijn deze interieurtrends uitgebreider beschreven. Lees verderInterieur trends en woon mode 2012

Kunstdeco.nl introduceert canvas doek met QR Code

Kunstdeco.nl introduceert als eerste in Nederland de QR code als wanddecoratie op canvas doek; Een verborgen boodschap via je smartphone. Met een smartphone kan iedereen de code vanaf het canvas doek scannen en lezen welke verborgen tekst of boodschap er staat.

De QR code (quick response) zie je regelmatig in kranten, advertenties, visitekaartjes om extra informatie op te vragen of producten snel te bestellen, maar nog nauwelijks als decoratie in huis.

Hier brengt online galerie Kunstdeco.nl verandering in. “Door het doek als canvas doek aan de muur heb je een moderne wanddecoratie en tegelijkertijd toon je je bezoekers een booschap” aldus de eigenaar van Kunstdeco.nl. “Iedereen is nieuwsgierig om te zien wat er staat”.

De code kan iedere gewenste tekst bevatten of in elke achtergrondkleur worden uitgevoerd als wanddecoratie op canvas.

Een smartphone is het enige dat nodig is om de boodschap te lezen. In dit bericht is tevens een QR code bijgevoegd. Probeer het uit met je smartphone door met je barcode scanner of camera de code in beeld te krijgen. Vervolgens zie je de tekst in beeld verschijnen. Meer informatie op kunstdeco.nl

Kunst en inspiratie

Op deze plaats laten we ter inspiratie doeken zien van onze partner Kunstdeco.nl de site voor betaalbare moderne canvas doeken. Door op de foto te klikken ga je direct naar de website.

           

 

Kleur kiezen, een kwestie van kijken, voelen en durven

Kijken
Neem de tijd om uit te vinden welke sfeer bij je past.
Klaar om je kleurkeuze te bepalen? Doe dat dan in de ruimte die je wilt gaan schilderen. Dan heb je meteen het juiste licht.
Gebruik maximaal 3 tinten uit dezelfde kleurfamilie. Door de combinatie van verschillende materialen en structuren geef je karakter aan de kleur.
Bij het uitkiezen van een kleur is het verstandig eerst een oude rol behang te beschilderen met een proefpotje verf, zodat je een goed beeld krijgt van de kleur. Bekijk deze kleur op diverse momenten van de dag.
Het licht aan de noordzijde van je huis is koud, het oostelijk licht is warmer, maar toch kouder dan het volle warme middaglicht van het zuiden en westen. Kleuren zijn ook onder te verdelen in warme en koele tinten.

Lees verderKleur kiezen, een kwestie van kijken, voelen en durven

Kunst aan de muur, tips tricks en ideeen

Kunst aan de muur

Iedereen heeft wel een mooie collectie schilderijen, reproducties, etsen, tekeningen of dierbare foto’s, maar niet iedereen weet de juiste plek of de juiste hoogte te vinden of een fraaie compositie samen te stellen. Met enkele nuttige tips is het voor iedereen mogelijk de sfeer in een ruimte, met kunst aan de muur, te verhogen.

Compositie

Het interieur moet men zien als één geheel, bestaande uit vloeren, wanden, meubelen, en de kunst die opgehangen is. Het effect van kunst kan men beïnvloeden door het juist in te passen in het geheel, de ruimte.
Wanneer een verzameling kunst, zonder er bij na te denken, bij elkaar wordt gehangen kan het effect tegenvallen. Het risico ontstaat, dat geen enkele afbeelding meer de aandacht krijgt, die hem toekomt. Er ontstaat een weinig interessant geheel, dat zonder samenhang een plaatsje heeft gekregen op de wand.

Lees verderKunst aan de muur, tips tricks en ideeen