Kunstdeco.nl introduceert canvas doek met QR Code

Kunstdeco.nl introduceert als eerste in Nederland de QR code als wanddecoratie op canvas doek; Een verborgen boodschap via je smartphone. Met een smartphone kan iedereen de code vanaf het canvas doek scannen en lezen welke verborgen tekst of boodschap er staat.

De QR code (quick response) zie je regelmatig in kranten, advertenties, visitekaartjes om extra informatie op te vragen of producten snel te bestellen, maar nog nauwelijks als decoratie in huis.

Hier brengt online galerie Kunstdeco.nl verandering in. “Door het doek als canvas doek aan de muur heb je een moderne wanddecoratie en tegelijkertijd toon je je bezoekers een booschap” aldus de eigenaar van Kunstdeco.nl. “Iedereen is nieuwsgierig om te zien wat er staat”.

De code kan iedere gewenste tekst bevatten of in elke achtergrondkleur worden uitgevoerd als wanddecoratie op canvas.

Een smartphone is het enige dat nodig is om de boodschap te lezen. In dit bericht is tevens een QR code bijgevoegd. Probeer het uit met je smartphone door met je barcode scanner of camera de code in beeld te krijgen. Vervolgens zie je de tekst in beeld verschijnen. Meer informatie op kunstdeco.nl

Eigen tekst op canvas

Wil je een eigen tekst, zo opgemaakt als je zelf wilt op canvas? Of een compilatie van tekst of woorden laten maken met je eigen woorden, kleuren, texten, lettertype, vorm etc? Dat kan via kunstdeco.nl.

1. Je kunt in onderstaand formulier al je wensen aangeven en je ontvangt dan via kunstdeco.nl een voorstel. Daarna kun je beslissen. De prijzen voor de formaten vind je op kunstdeco.nl en staan hieronder vermeld. Andere formaten zijn natuurlijk ook mogelijk. Alle prijzen inclusief verzendostens:

  • 60*40 cm €99
  • 80 * 60 cm €125
  • 100 * 70 cm €149
  • 110 * 80 cm €175