Fashion for home olieverfschilderijen

Fashionforhome is een website met veel producten voor wonen, eten en slapen. De site biedt ook olieverfschilderijen aan in verschillende prijsklasses.

De schilderijen passen goed in verschillende stijlen woonkamers. De schilderijen zijn handgeschilderd op linnen en hebben een authentieke uitstraling. Het schilderij hiernaast “Bliss” is van de hand van kunstenaar Tom Meihua en in verschillende formaten verkrijgbaar en hier te bestellen.

De olieverfschilderijen hebben heldere kleuren en geven de inrichting van een woning een frisse en trendy look.

 

Kunst op canvascentraal.nl

Wil je niet een eigen foto op canvas of linnen laten printen, maar ben je op zoek naar leuke kunst aan de muur? Op deze pagina zie je in een overzicht een aantal interessante en verschillende aanbieders. Al deze aanbieders leveren betaalbare schilderijen of kunstwerken.

  1. Kunstdeco moderne en betaalbare canvas doeken, exclusief tot max. 10 stuks. Prijzen: €99 – € 250.
  2. Kunstvoorjou geschilderde doeken door europese kunstenaars. Prijzen: € 200 – € 400.
  3. Fotobehangposter fotobehang, behangposters, deurposters, muurposters en muurstickers. Prijzen €100.
  4. Muurmode interieurstickers, fotobehang. Prijzen € 80 – € 120

Lees meer informatie over deze websites.

Kunstdeco moderne canvas doeken

Kunstdeco is een kleinschalige online galerie met betaalbare moderne canvas doeken. Kunstdeco richt zich op mensen die betaalbare wanddecoraties zoeken, maar wel van een apart of eigen kunstwerk houden. De maximale oplage is 10 stuks van elk doek. Hieronder zie je twee voorbeelden van canvas doeken, als je erop klikt ga je direct naar de website. Kunstdeco hanteert prijzen van tussen de € 89 en € 250.

Klik hier om direct naar de website te gaan.

Kunstdeco.nl heeft regelmatig acties waarbij je kans maakt op een aantrekkelijke cadeaubon bij je aankoop.

Canvas doek New York vrijheidsbeeld

 

Paardebloem op canvas

Kunstvoorjou geschilderde doeken


Kunst voor Jou is een online galerie met handgeschilderde schilderijen door Europese kunstenaars. Met italiaanse acrylverf ontstaan kunstwerken op zware kwaliteit canvas doek. Alle schilderijen zijn op een houten spieframe opgespannen en klaar om op te hangen. Kunstvoorjou hanteert prijzen van rond de € 300.

Klik hier om direct naar de website van kunst voor jou te gaan.