Test canvas doeken digidoek

We hebben een canvas doek bij Digidoek besteld om te testen. We hebben onderstaande foto laten afdrukken op formaat 40*60 cm en 2 cm dikte.

Bestelling en Ontvangst

De bestelling bij Digidoek verliep goed, de klantenservice reageerde op snel op vragen over de dikte en verzending. Het doek is zeer stevig ingepakt met papier, veel bolletjesplastic en een kartonnen doos. Het is wat werk om het doek uit te pakken, maar er komen geen beschadigingen als gevolg van transport voor.

Doek kleuren en kwaliteit

Hieronder zie je een foto van het doek in een kamer met licht van buiten en licht van een huiskamer lamp. Daarnaast een foto van de achterkant van het doek.

Beoordeling:

De kleuren van het doek komen in verhouding goed overeen met het origineel. De kleuren zijn iets meer verzadigd of wat feller dan het origineel. Dit geeft wel een mooi effect als het binnen wat donkerder is.

Het doek is strak om het frame gespannen, er zijn geen ruimtes of vervormingen aanwezig in de afwerking. De afbeelding loopt door over de randen zoals ook aangegeven op de website. Een heel klein randje loopt door op de achterkant van het doek. Dit wordt gedaan als zekerheid dat de afbeelding eroverheen valt.

De achterkant van het doek valt op doordat er geen latjes in zitten waarmee je het doek strak kunt laten trekken. Digidoek geeft aan dat het materiaal op een UV printer wordt geprint en er daardoor geen werking is van de solvent. Het doek blijft dus uit zichzelf strak.

De achterkant bevat geen ophanghaakjes, maar is wel aan de latjes op te hangen.

Conclusie:

+ Goede snelle respons klantenservice
+ Zeer degelijke verpakking voorkomt beschadigingen
+ Snelle levering
+ Strak opgespannen
+ Kleuren goed in verhouding

– Kleuren aan de felle kant (is persoonlijk)
– Geen ophanghaakjes alhoewel het doek ook zonder haakjes is op te hangen.

 ★★★★★★★★½☆ 

Bezoek de site van Digidoek