Automatische concepten

We hebben bij Gewoonfoto een aluminium foto besteld van 60*40 centimeter. In dit artikel laten we zien welke foto we hebben gebruikt, hoe het eindresultaat is en hoe tevreden we zijn over gewoonfoto.

Origineel.

Onderstaande foto hebben we aan Gewoonfoto opgestuurd. We hebben aangegeven een aluminium foto met een witte achtergrond te willen. Het is ook mogelijk het wit van de foto de structuur van het aluminium mee te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultaat

Binnen een week na bestelling kregen we het doek binnen. Het is goed verpakt en heeft diverse stoot randen binnen in de verpakking zitten. Op vragen aan de klantenservice kregen we snel respons.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder zie je het eindresultaat. De kleurechtheid is goed te noemen. De kleuren van de foto komen goed overeen. Het voelt stevig aan en er zit een ophangsysteem bij inclusief schroeven etc. Daarnaast zijn er stootrubbers gemonteerd zodat het doek recht komt te hangen. Bij ons is de foto niet helemaal 100% op de plaat terecht gekomen maar dit is in de bestelomgeving aan te passen

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat hier je beoordeling van Gewoonfoto achter of vergelijk hier alle prijzen van plexiglas.

Oordeel:

8/10

+ Goede kwaliteit
+ Kleurechtheid
+ Verzending en bestellen
+ Klantenservice
– In ons voorbeeld was de foto niet geheel afgedrukt. Dit is echter in het bestelprogramma aan te passen.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>